Alla annonser > Övriga djur > Stockholm

GPS Spårare SweTrack Animal i Stockholm, Stockholms län säljes

GPS Spårare SweTrack Animal
GPS Spårare SweTrack Animal
GPS Spårare SweTrack Animal
GPS Spårare SweTrack Animal
Google Maps
Beskrivning:

SweTrack Animal är en stryktålig GPS-tracker som inte viker sig för lite oväder. Eftersom ett specialsytt halsband ingår, så är den det bästa alternativet för att hålla koll på din hund. Tack vare rörelsesensorn varnas du ögonblickligen om enheten flyttar på sig. Fri livespårning ingår!
Denna innovativa GPS-tracker låter dig ha full koll på det som är viktigt för dig - var som helst, när som helst. Produkten är utvecklad med hundägare i åtanke; tillsammans med det medföljande halsbandet, som designats speciellt för produkten och dess syfte, så skapar SweTrack Animal den bästa helhetslösningen för att göra dig trygg som hundägare.
Den aktuella positionen fås snabbt fram genom ett enkelt sms - inom några sekunder kan du ta reda på vilken adress enheten befinner sig på. Dessutom ingår kostnadsfri livespårning; du kan följa positionen i realtid från valfri webbläsare, eller via mobilapplikationen. Passa även på att utnyttja SweTrack Animal's digitala stängselfunktion: skulle trackern lämna ett visst område på kartan så kommer du att varnas via din mobiltelefon. Detta är en fantastisk trygghet för dig som har hund; en bortsprungen hund ingen anledning till oro när SweTrack Animal håller koll åt dig. Vidare kan du få regelbundna uppdateringar om positionen via sms; perfekt när du lämnat hunden ensam över dagen.
Den inbyggda rörelsesensorn, som varnar dig om enheten lämnar ett visst område, kompletteras av en känslig skaksensor som kan varna dig och påbörja spårningen vid minsta lilla skakning eller vibration. Skulle hunden skutta iväg under promenaden, så ligger du ett steg före med SweTrack Animal!
Du behöver inte oroa dig för att enheten befinner sig långt borta under en längre period, eftersom trackern har en standbytid på upp till 300 timmar. Eftersom SweTrack Animal inte viker sig för lite oväder så kan du lita på den dygnet runt, året runt - med en GPS-tracker runt halsen är människans bästa vän i trygga händer.
PAKETETS INNEHÅLL
SweTrack Animal
Specialsytt hundhalsband
Inbyggt batteri, 1000mAh
Extern USB-batteriladdare
12-24V USB-laddare för bil
Svensk manual
Comviq kontantkort (ej laddat)
Garanti 1 år
Läs gärna mer på www.gpshuset.se och tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar.
Hemsida: www.gpshuset.se
Mail: info@gpshuset.se
Tel: 073-552 17 17

Kontakt:Mejla annonsören
 Redigera
 Anmäl annons
Pris:999:-
Inlagd: 4 September 2015
Typ: säljes - privatperson
Län:Stockholms län
Stad:Stockholm
Postnummer:11846
Kategori:Övriga djur
Övriga:Annonsen är äldre än 2 månader.
Dela:
Länk: